Julkaistu Jätä kommentti

Avaimenperiä kauppaan ja tilaustyöt ovat kiinni!

Uusia tuotteita kauppaan ja tilaustyöt menivät kiinni!

Niin se uusi vuosi vain lähti liikenteeseen ja sain nyt aikaiseksi kuvata avaimenperät kauppaa varten. Tuotekategoria on yksi vanhemmista ja siksi siellä olikin paljon kuvattavaa!

Kaikista avaimenperistä nyt myös alennus -50% tammikuun loppuun asti!

Tuotekategoria tulee muuttumaan lähitulevaisuudessa, joten tämän tyyppisenä ei enää avaimenperiä tulla näkemään tuotteissani. Tekotapa ja tyyli tulee muuttumaan hieman. Siitä sitten paremmin myöhemmin.

Youtube -kanavalleni lisäilen tämän vuoden aikana erilaisia tuotevideoita

Yllätyspussit

Lisäsin myös myyntipöydiltä tutun tuotetyypin valikoimiin:
Yllätyspussit. Yllätyspussit ovat kaikki tällä hetkellä 5 Euron hintaisia, mitkä sisältävät verkkokaupastakin tuttuja tuotteita yllätyksellisemmässä muodossa. Tuotteiden yhteissumma on aina enemmän kuin yllätyspussin myyntihinta. Pussien sisällön keskihinta on noin 10 Euroa / pussi. Pussien sisällöt vaihtelevat eikä identtisiä kokonaisuuksia löyty samasta myyntierästä.

Saatavilla olevat teemat:

  • Kissa
  • Koira
  • Ginga -hahmot
  • Unensieppaaja

Yllätyspussit voivat sisältää näitä tuotteita:

Fursuit -tuotteet

Lisäsin nyt uuden kategorian: Fursuit -tuotteet.

Aika-ajoin tulee fursuit -harrastuksen myötä ommeltua käsin pääsääntöisesti häntiä ja yritänkin nyt jatkossa listailla myös verkon puolelle käsitöitäni ostettavaksi.

Tilaustyöt

En ota nyt vastaan uusia tilaustöitä alkuvuodelle. Tarkoituksenani on uudistaa hinnastoa ja avata tilausmahdollisuuden taas kesäkuussa 2021. 

Voit toki halutessasi lähettää tilaustyöosiosta löytyvän lomakkeen, jos haluat päästä odotuslistalle. Lomakkeesta löytyvät hinnat ovat vanhoja ja eivätkä päde uuden hinnaston kanssa.

Tulen siis tuomaan uusia tilaustyömuotoja ja tulen korottamaan töiden hintoja jonkun verran tilaustyömuodosta riippuen.

Mukavia talvipäiviä,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *