Galleria

Galleria

Kuvagalleria sisältää kuvia vuosien saatossa tehdyistä töistä. Löydät tästä galleriasta niin lemmikkien paperimuotokuvat tilauksesta ja fanitaidetöinä tehdyt hahmot, figuurit, korut sekä fursuit -harrastukseen liittyvät piirrokset että käsityöt. Päivittelen galleriaa sitä mukaa kuin töitä valmistuu.

Pikalinkit

Fanitaidetta paperimuotokuvina

Fanitaidetyöt ovat tuttuja taidekujatapahtumista, olenkin vuosien saatossa tehnyt erilaisia eläinhahmoja ja anthromorfisia eläimiä. Pääpaino on ollut hopeanuolihahmoissa, mutta muitakin löytyy ja otan vastaan ehdotuksia millaisi hahmoja näissä haluaisit nähdä.

Fanitaidetyöt myös päätyvät usein myytäviin tuotteisiin, voitkin näitä hahmoja löytää verkkokaupan tuotteista monessa eri kategoriassa. Jokainen työ, jossa näet tämän kuvakkeen:  , löytyy siitä erilaisia tuotteita verkkokaupan puolelta. Lisäilen tuotteita aika-ajoin verkkokauppaan, joten valikoima voi vaihdella hahmosta riippuen.

Hopeanuoli

Erilaisia hopeanuolihahmoja

Akame

Akame

Akatora

Akatora

Chutora

Chutora

John

John

Kurojaki

Kurojaki

Kurotora

Kurotora

Ben

Ben

Gin

Riki

Riki

Weed

Weed

Orion

Orion

Tesshin

Tesshin

The Leader

The Leader

Muut hahmot

Erilaisista sarjoista ja peleistä tuttuja hahmoja

Amaterasu

Amaterasu

Drogon

Drogon

Willy Fog

Willy Fog

Sherlock Hound

Sherlock Hound

Vulpix

Vulpix

Scar

Scar

Ghost

Ghost

Vinski

Vinski

Turbo

Turbo

Moto

Moto

Paperiset muotokuvat tilaustöinä

Muotokuvat lemmikeistä

Tilaustöinä tehtyjä lemmikkimuotokuvia. Jos olet kiinnostunut tilaamaan omasta lemmikistä tällä tyylillä toteutetun muotokuvan, tutustu toki hintoihin ja toimitusehtoihin.

Muotokuvat hahmoista

Tilaustöinä tehtyjä hahmo muotokuvia. Jos olet kiinnostunut tilaamaan omasta hahmostasi tällä tyylillä toteutetun muotokuvan, tutustu toki hintoihin ja toimitusehtoihin.

Digitaalinen taide

Digitaalinen taide päätyy usein myytäviin tuotteisiin, voitkin näitä maalauksia löytää verkkokaupan tuotteista monessa eri kategoriassa. Jokainen työ, jossa näet tämän kuvakkeen:  , löytyy siitä erilaisia tuotteita verkkokaupan puolelta. Lisäilen tuotteita aika-ajoin verkkokauppaan, joten valikoima voi vaihdella maalauksesta riippuen.

Oma tuotanto

Digitaalista taidetta omana tuotantona, aiheina pääsääntöisesti eläinhahmot ja maisemat

Lämmin talvi ilta

Lämmin talvi-ilta

Kalpea kauneus

Kalpea kauneus

Jouluinen suomenhevonen

Jouluinen suomenhevonen

Hento uni

Hento uni

Linnunrata

Linnunrata

Hetki

Mystinen yö

Mystinen yö

Blood Moon

Blood Moon

Kaunis kuolema

Kaunis kuolema

Kitkan viisas

Kitkan viisas

Punatulkku

Punatulkku

Dive in

Dive In

Rauhaisa reitti

Rauhaisa reitti

Suojelija

Suojelija

Hillakeiju

Hillakeiju

Tilauksesta tehdyt digitaaliset työt

Digitaalista taidetta tilaustöinä. Aiheina pääsääntöisesti eläinhahmot, esittelykuvat ja laminoidut badget.

 

Korut ja unensieppaajat

Tänne on eritelty erilaiset korut, kuten kaula- ja korvakorut mitä olen tehnyt niin myyntiartikkeleina kuin tilauksesta. Jokainen työ, jossa näet tämän kuvakkeen:  , löytyy se verkkokaupan puolelta ja on ostettavissa.

 Jos puolestaan olet kiinnostunut unensieppaajista tai koruista tilaustöinä, ota minuun yhteyttä sähköpostilla ja kerro millaista korua sinulla olisi mielessä. Hinnat riippuvat tilaukseen käytettävistä materiaaleista ja ajasta. Lisään myöhemmin unensieppaaja- ja koruhinnaston tilaustyöosioon.

Oma tuotanto

Tilaustyöt