Galleria

Galleria

Kuvagalleria sisältää kuvia vuosien saatossa tehdyistä töistä. Löydät tästä galleriasta niin lemmikkien paperimuotokuvat tilauksesta ja fanitaidetöinä tehdyt hahmot, figuurit, korut sekä fursuit -harrastukseen liittyvät piirrokset sekä käsityöt. Päivittelen galleriaa sitä mukaa kuin töitä valmistuu.

SaQe-Art sosiaalisessa mediassa

Päivittelen eri kanaville kuvia keskeneräisistä töistä, työstovaiheista ja luonnoksista. Nämä kanavat päivittyvät useammin kuin tämä galleria.

Pikalinkit

Fanitaidetta paperimuotokuvina

Fanitaidetyöt ovat tuttuja taidekujatapahtumista, olenkin vuosien saatossa tehnyt erilaisia eläinhahmoja ja anthromorfisia eläimiä. Pääpaino on ollut hopeanuolihahmoissa, mutta muitakin löytyy ja otan vastaan ehdotuksia millaisi hahmoja näissä haluaisit nähdä.

Fanitaidetyöt myös päätyvät usein myytäviin tuotteisiin, voitkin näitä hahmoja löytää verkkokaupan tuotteista monessa eri kategoriassa. Jokainen työ, jossa näet tämän kuvakkeen:  , löytyy siitä erilaisia tuotteita verkkokaupan puolelta. Lisäilen tuotteita aika-ajoin verkkokauppaan, joten valikoima voi vaihdella hahmosta riippuen.

Hopeanuoli

Erilaisia hopeanuolihahmoja

Akame

Akame

Akatora

Akatora

Chutora

Chutora

Kurotora

Kurotora

Kurojaki

Kurojaki

John

John

Ben

Ben

Gin

Hopeanuoli by SaQe

Riki

Riki

Weed

Weed

Orion

Orion

Tesshin

Tesshin

The Leader

The Leader

Muut hahmot

Erilaisista sarjoista ja peleistä tuttuja hahmoja

Kenraali Ratamo

Kenraali Ratamo by SaQe-Art

Amaterasu

Amaterasu

Drogon

Drogon

Willy Fog

Willy Fog

Sherlock Hound

Sherlock Hound

Vulpix

Vulpix

Scar

Scar

Ghost

Ghost

Vinski

Vinski

Turbo

Turbo

Moto

Moto

Paperiset muotokuvat tilaustöinä

Muotokuvat lemmikeistä

Tilaustöinä tehtyjä lemmikkimuotokuvia. Jos olet kiinnostunut tilaamaan omasta lemmikistä tällä tyylillä toteutetun muotokuvan, tutustu toki hintoihin ja toimitusehtoihin.

Muotokuvat hahmoista

Tilaustöinä tehtyjä hahmo muotokuvia. Jos olet kiinnostunut tilaamaan omasta hahmostasi tällä tyylillä toteutetun muotokuvan, tutustu toki hintoihin ja toimitusehtoihin.

Commission for Berneri by SaQe

Seita by SaQe-Art

Oma tuotanto

Niin perinteisillä työvälineillä kuin digitaalisesti toteutetut työt päätyvät usein myytäviin tuotteisiin, voitkin näitä teoksia löytää verkkokaupan tuotteista monessa eri kategoriassa. Jokainen työ, jossa näet tämän kuvakkeen:  , löytyy siitä erilaisia tuotteita verkkokaupan puolelta

Digitaalinen taide

Digitaalista taidetta omana tuotantona, aiheina pääsääntöisesti eläinhahmot ja maisemat.  Joukossa myös fanitaidetta mm. Hopeanuolesta.

Kesätuulia

Suden jääkausi ryhmäkuva by SaQe-Art

Hook

Hook by SaQe

Bell

Bell by SaQe

Jouji / George

Jouji / George by SaQe

Lämmin talvi ilta

Lämmin talvi-ilta

Kalpea kauneus

Kalpea kauneus

Jouluinen suomenhevonen

Jouluinen suomenhevonen

Hento uni

Hento uni

Linnunrata

Linnunrata

Hetki

Mystinen yö

Mystinen yö

Blood Moon

Blood Moon

Kaunis kuolema

Kaunis kuolema

Kitkan viisas

Kitkan viisas

Kaikki mitä tarvitsen

All I need by SaQe

Punatulkku

Punatulkku

Dive in

Dive In

Rauhaisa reitti

Rauhaisa reitti

Suojelija

Suojelija

Hillakeiju

Hillakeiju

Traditionaalinen taide

Nämä työt voivat olla niin paperimuotokuvia kuin yhdelle paperikerrokselle tehtyjä töitä. Työvälineinä mm. vesivärit, erilaiset tussit ja puuvärit.

Taidevaihdot

Pääsääntöisesti perinteisillä välineillä toteutettuja töitä, jotka ovat olleet taidevaihtoja. Suurin osa on pieniä ACEO -kortteja, joiden koko on 64 × 89 mm / 2 1⁄2 x 3 1⁄2 tuumaa.

ACEO -card by SaQe

ACEO by SaQe

ACEO by SaQe

ACEO by SaQe

ACEO by SaQe

ACEO by SaQe

ACEO by SaQe

ACEO by SaQe

Tilauksesta tehdyt digitaaliset työt

Digitaalista taidetta tilaustöinä. Aiheina pääsääntöisesti eläinhahmot, esittelykuvat ja laminoidut badget.

 

Korut ja unensieppaajat

Tänne on eritelty erilaiset korut, kuten kaula- ja korvakorut mitä olen tehnyt niin myyntiartikkeleina kuin tilauksesta. Jokainen työ, jossa näet tämän kuvakkeen:  , löytyy se verkkokaupan puolelta ja on ostettavissa.

 Jos puolestaan olet kiinnostunut unensieppaajista tai koruista tilaustöinä, ota minuun yhteyttä sähköpostilla ja kerro millaista korua sinulla olisi mielessä. Hinnat riippuvat tilaukseen käytettävistä materiaaleista ja ajasta. Lisään myöhemmin unensieppaaja- ja koruhinnaston tilaustyöosioon.

Oma tuotanto

Earrings by SaQe-Art

Bracelet by SaQe-Art

Watch by SaQe-Art

Dream catcher necklace - by SaQe-Art

Dream catcher by SaQe-Art

Dreamcatcher by SaQe-Art

Tilaustyöt

Commissioned dream catcher by SaQe-Art

Figuurit

Tänne on eritelty erilaiset figuurit mitä olen tehnyt niin myyntiartikkeleina kuin tilauksesta. Jokainen työ, jossa näet tämän kuvakkeen:  , löytyy se verkkokaupan puolelta ja on ostettavissa – ota huomioon, että tuotetta on vain yksi kappale. Joten jos se näyttää verkkokaupassa olevan loppuumyyty, sitä ei ole enää saatavilla.

Jos puolestaan olet kiinnostunut figuurista tilaustöinä, ota minuun yhteyttä sähköpostilla ja kerro millainen työ sinulla olisi mielessä. Hinnat riippuvat tilaukseen käytettävistä materiaaleista ja ajasta. Lisään myöhemmin figuurien hinnaston tilaustyöosioon.