Julkaistu Jätä kommentti

Paperimuotokuvia ja kesäkissoja!

Paperimuotokuvia ja kesäkissoja!

Lisäilin nyt tuossa kuluneella viikolla muutamat tuotteet verkkokauppaan ja tällä kertaa keskityin lähinnä paperimuotokuviin. Suurin osa paperimuotokuva magneeteista, joita löytyy varastosta, on nyt lisätty verkkokaupan puolelle.

Tarkoituksenani on seuraavaksi tarttua kehystettäviin muotokuviin. Niitäkin lisäsin yhden jo tähän päivitykseen aikaisempien lisäksi. Kun saan nuo kehystettävät isommat taidejulisteversiot lisättyä niin sitten olenkin päässyt varaston kanssa siihen pisteeseen, että voin keskittyä uusien tuotteiden tekemiseen paremmin. Vuosien varrella minulle onkin kertynyt yllättävän paljon tuotteita, olen selkeästi ollut ahkerana!

Tällä hetkellä verkkokaupassa on 155 listattua tuotetta, joissa useassa on vielä erikseen variaatioita moneen lähtöön. Nyt kun koko tuotearsenaalin näkee listattuna verkkokaupan muodossa tuntuu määrä kyllä hurjalta!

Tein myös lisäpäivityksenä sivuston valikkoon uudet osiot: “Teemat” ja “Kaikki tuotteet
Teemoihin olen nyt kerännyt tietyn aihealueen tuotteita saman sivun alle helposti löydettäväksi. Toivottavasti tämä helpottaa tuotteiden selausta vaikka sivustolla onkin tuotteille oma hakukenttä.

Avasin tuossa aikaisemmin jo tilaustyöt ja niissä nykyään alan panostamaan paljon “YCH” -tyylisiin tilaustöihin, jossa suunnittelen tulevaa työtä jo valmiiksi ja tilaaja saa vaikuttaa työn lopputulokseen omilla toiveillaan. Voit tutustua tämän hetkiseen “Summer Crown” – ych tilaustyöhön alla olevasta linkistä.

Olen lajitellut tuotteita teemojen mukaan. Voit nähdä nyt kerralla kaikista allaolevista teemoista tuotteet omina sivuinaan. Teema -valikoima päivittyy sitä mukaa kun teen uusia tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *