Tilauksesta taidetta

Tilauksesta taidetta

Teen tilauksesta niin taidemuotokuvia lemmikeistä, koruja kuin sisustusesineitä. Tällä sivulla näet malliesimerkkejä millaisia töitä olen tehnyt aikaisemmin ja voimassa olevat hinnat. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kunkin tilaustyötarjouspyynnön yhteydessä.

Kiitos valtaisasti kiinnostuksestasi tilaustöitäni kohtaan!

Tilattavat vaihtoehdot

Otan vastaan tietyntyyppisiä tilauksia kerrallaan. En siis ota vastaan esimerkiksi aina paperimuotokuvia lemmikeistä tai hahmoista. Ilmoitan saatavuudesta alla olevien kuvakkeiden ja erillisen bannerin kautta.

Postituksesta

Postitettavien tilaustöiden osalta käytän nykyään aina seurantatunnuksella olevia lähetyksiä kotimaassa. Seurantatunnuksien käyttäminen Suomen ulkopuolelle lähteviin lähetyksiin on hankalaa, koska Suomi ei tarjoa automaattisesti Priority lähetyksiin seurantaa vaan se on saatavilla vain tiettyihin maihin lisäpalveluna. Seurannan joutuu asiakas itse lunastamaan ulkomaan lähetyksissä.

Kirjelähetys

Alle 3cm pahvipakkaukset
3,5
 • Seuranta
 • Max 50g

Kirjelähetys painavampi

Alle 3cm pahvipakkaukset
5
 • Seuranta
 • Max 250g

Pikkupaketti

Yli 3cm pahvipakkaukset
6
 • Seuranta
 • Maksimi korkeus 11 cm

Paperimuotokuvat

Kaikki kolmiuloitteiset paperimuotokuvat suunnitellaan asiakkaan toimittamien valokuvien pohjalta kolmiuloitteiseksi teokseksi. Teen paperimuotokuvia niin oikeista eläimistä kuin fantasiahahmoista / -eläimistä. Kunhan sinulla on käyttölupa hahmoon tai haluat teettää työn lahjaksi vaikka ystävälle. Tarvitsen piirrettävästä kohteesta hyvät kuvat edestä ja mieluusti myös molemmilta sivuilta. Oleellista on, että kuvat ovat selkeitä ja halutut kuvioinnit ovat nähtävissä. Teen mieluusti töihin myös lisäelementtejä kuten vaikka koiralle kaulapantaa tai kissan istumassa korissa. Lisäksi voin tehdä mallikuvista poikkeavia ilmeitä, kuten läähättävä tai iloinen koira.

Asiakaspalautteita:

lobo_muotokuva

Mielestäni SaQe on erinomainen niin taitelijana kuin ihmisenä. Yksityiskohdat ja työpanos ovat mahtavia!

Zhodir

asiakaskuvat_nikipupu

 

Ihana! Pääsi kunniapaikalle uurnan viereen ♥

Mira

asiakaskuvat_linnea

Upeaa käsityötaitoa ja yhteydenpito oli hyvää! Olen erittäin tyytyväinen tilaukseeni ja suosittelen kyllä ystävilleni.

Linnéa

Pieni muotokuva

Koko:

Noin 7cm x 11cm

tai kartonkitaustalla 10 cm x 15cm

Hinta

0
Yhdestä työstä

Saat valita tilauksesi yhteydessä tuleeko työhön taakse magneetti, rintaneula vai liimataanko työ 10cm x 15cm kokoiselle taustakartongille. Valinta ei vaikuta mitenkään työn hintaan. Voit myös pyytää työstä isompaa kokoa kuin mitä olen ilmoittanut oletuksena – koon muutos suurempaan vaikuttaa tilaustyön kokonaishintaan.

Isommat muotokuvat

Koko:

15cm x 20cm

Hinta

0
Yhdestä työstä

Koko:

~21cm x 29,7cm

Hinta

0
Yhdestä työstä

Tilauksessa saat työn mustalla taustalla, voit myös toivoa muun väristä taustakartonkia. Työn mukana ei tule kehyksiä vaan ne täytyy asiakkaan hankkia itse. Toki lisämaksua vastaan voin toimittaa tilattavan työn valmiiksi kehystettynä, mutta tällöin postitushinta on korkeampi. 

Näiden töiden kanssa sopivat parhaiten syvät sekä laatikkomaiset kehykset

Hahmo -badget

Hahmo -badget ovat osa fursuit harrastusta. Niitä käytetään keräilytaiteena sekä fyysisessä muodossaan tunnistautumiseen erilaisten miittien ja tapahtumien yhteydessä. Harrastuksessa on pääpainoja omat hahmot ja niiden kautta ihmiset tunnistavat toisensa. Hahmoista kirjoitetaan tarinoita ja piirretään paljon taidetta. Teen pelkästään itsekeksityistä hahmoista badgeja, en siis piirrä lisenssoituihin hahmoihin pohjautuvia hahmoja (esim. Pokemon tai Sonic -hahmot). Lajeissa ei ole rajoitteita, piirrän niin täysin itsekeksittyjä lajeja tai johonkin eläinlajiin sekä fantasiaeläimiin pohjautuvia hahmoja. Kunhan sinulla on oikeudet hahmoon tai voin tehdä kaverillesi lahjaksi hänen hahmostaan badgen.

Digitaalisesti piirretty badge

Keskikokoinen

Hahmosta puolikuva

Hinta

0

Iso

Hahmo kokonaisuudessaan

Hinta

0

Tekotapa

Mitä saat:

Halutessasi fyysinen badge

Materiaalit

Hinta

+ 0

Hinta sisältää postituksen

Piirretty hahmo on vain yhdellä puolella

Extrat

Digitaalinen taide

Teen tilauksesta myös sähköisesti toimitettuja töitä, jotka piirretään täysin digitaalisesti. Teen pieniä käyttäjäkuvakkeita eli iconeita, hahmoesittelykuvia ja digitaalisia maalauksia. Pääpaino voi olla hahmossa, taustassa tai niiden yhdistelmässä. Työt toimitetaan sähköpostin välityksellä, näet työstäsi raakaluonnoksen ennen maksua. Voin myös lisämaksusta tehdä valmiista työstä fyysisen kopion, esimerkiksi printin tai jääkaappimagneetin. Pyyntö kopiosta täytyy tehdä tilaustyötarjoukseen mukaan, jotta voin laskea loppusumman oikein. Kopiotuotteista voit lukea lisää alempaa tätä sivua.

Digitaalisesti piirretty hahmokuva

Icon / Kuvake

Hahmosta kasvokuva

Pääpainona hahmon kasvot, halutessasi saat hahmon kuvattuna laajemmalla rajauksella missä näkyy myös vähän taustaa. Tausta on joko yksivärinen tai yksinkertainen hahmotelma. Hahmosi myös on kuvassa värillisenä sekä varjostettuna.

Hinta

30€
 • 950 px x 950 px
 • PNG ja 300 dpi & 72 dpi

Esimerkkejä:

Hahmokuva ilman taustaa

Kokovartalokuva hahmostasi ilman taustaa. Tausta voi olla läpinäkyvä tai se voi olla yksivärinen. Hahmo on värillinen ja varjostettu.

Hinta

alkaen 40€
 • A4 koko: yhdestä hahmosta
 • PNG ja 300 dpi

Hahmokuva taustalla

Kokovartalokuva yhdestä hahmostasi haluamallasi taustalla. Lisäksi voit myös pyytää toisen hahmon kuvaan, sekin vaikuttaa myös lopulliseen työn hintaan.

Hinta

alkaen 50€
 • A4 koko: yhdestä hahmosta
 • PNG ja 300 dpi & 72 dpi

Digitaalinen hahmon esittelykuva

Piirros hahmostasi eri kuvakulmista. Työ on useiden kuvien kollaasi informatiivisella tekstillä höystettynä. Piirrokset voivat olla kokovartalokuvia edestä, sivulta, takaa, lähikuvaa kasvoista, erilaisista ilmeistä ja vaikka vaatteista. Hahmot voidaan piirtää vaatettuna tai ilman vaatteita. Vaatteettomissa kuvituksissa ei näy mitään graafisesti kuvattuja sukupuoleen liittyviä elementtejä.  En myöskään piirrä lisämaksusta NSFW materiaalia, kaikki tilaustyöni ovat sopivia kaikenikäisille. Vaatteettomuudella pyritään kuvaamaan hahmon kuvioinnit tarkasti kauttaaltaan.  
Teen näitä:
En tee:

Esimerkkejä:

Huomio!

Minimitilaus esittelykuvassa on yksi kokovartalokuva! Teen mieluiten usean kuvakoon yhdistelmiä. Jos kyseessä on useamman kuvakoon yhdistelmä, saat alennusta!

Kokovartalokuva

18 / kpl
 • Kokokuva hahmosta haluamallasi asennolla
 • Voit toivoa tiettyä ilmettä
reffi_esimerkki_kokovartalo

Pääkuva

10 / kpl
 • Voi olla pääyksityiskohta
 • Kuvassa voi korostaa jotain tiettyä ilmettä tai asusteita
 • Toivo myös kuvakulmia! Voin piirtää edestä tai sivulta yms.

Yksityiskohdat

4 / kpl
 • Erilaisia pieniä kuvakkeita: koruja, asusteita, lempiruokia ja mitä elementtejä nyt haluatkaan korostaa osana hahmoa
reffi_esimerkki_pikkukuvat

YCH - tilaustyöt

YCH – lyhennys tulee englanninkielisistä sanoista “Your Character Here”. Eli kevyesti suomennettuna “sinun hahmosi tähän”. Tämän tyyliset tilaustyöt ovat sellaisia missä olen suunnitellut tulevaa työtä paljon jo etukäteen, joten ostaja tietää jo aika pitkälle minkä tyylisen kuvan saa kun työ on täysin valmis. Näissä töissä minulla on käytössä kiinteä hinta, jossa pyrin myös pysymään enkä ota yleensä lisäkustannuksia vaativia elementtejä kuvaan. Toki maksua vastaan teen työhön extraa. Extroista sovitaan aina tilauksen yhteydessä ennen työn laskutusta.

Millaisia tilaustyötyyppejä näissä teen?

Millaisia muutoksia olet valmis tekemään?

Pidän näissä minimaaliset muutosvaihtoehdot. Osa töistä voivat olla vapaampia ja isompiakin muutoksia tilaaja voi toivoa. Välillä haluan tehdä työt luovuuden kautta, eli teen työt paljolti oman vision ja inspiraation mukaan.

Montakö työtä teet yhdestä suunnitelmasta?

Nämäkin ovat tapauskohtaisia, mutta pääsääntöisesti isot työt ovat vain yhden asiakkaan ostettavissa. Pienemmissä töissä olen tehnyt myös niin että muutokset töihin on pieniä ja otan niitä vastaan useamman tilauksen kerralla.

YCH_lion1YCH_lion2

Esimerkki:   Oheisessa luonnoksessa määrittelin, että otan työhön vain suuria kissapeto -hahmoja. Etten olisi lähtenyt työtä muuttamaan esimerkiksi linnuksi tai koiraeläimistä vaikka vinttikoiraksi.

Saatavilla olevat suunnitelmat:

Kertaluontoiset

TULOSSA

Jatkuvasti saatavilla

Summer Crown - YCH

Sähköpostitoimitus

Väritetty

25 / kpl
 • Väritän hahmosi / lemmikkisi värit pohjaan
 • Voit valita kukkien värit
 • Pienet ääriviiva muutokset mahdollisia
 • Voin lisätä maksutta koruja, arpia tai lisätä vähän pidempää karvaa jos ääriviivat eivät kauheasti muutu
 • Ei rotumuutoksia
 • Ei lajimuutoksia
 • Ei karvan pituuden radikaalia muutosta
Sähköpostitoimitus

Mallinmuutos

40 / kpl
 • Väritän hahmosi / lemmikkisi värit pohjaan
 • Voit valita kukkien värit ja myös pyytää kukkien lajikkeen muuttamista
 • Hahmon ilmeen muutokset
 • Rotu- ja lajimuutokset mahdollisia
 • Voin lisätä koruja, arpia yms. lisäelementtejä
 • Ääriviivojen isommatkin muutokset sallittuja
Toimitus postitse

Paperimuotokuva

60 / kpl
 • Teen kustomoidun paperimuotokuvan pohjautuen tähän malliin
 • Voit valita kukat, värit ja muut haluamasi muutokset
 • Lopullinen koko kehystettävä muotokuva koossa A4
 • Valmistan työn käyttäen piirtotusseja, vesivärejä ja puuvärejä
 • Saat raakaluonnoksen hyväksyttäväksi ennen maksua

Tilaa "Summer Crown" -työ

Lähetä tämä lomake, jos haluat tilata tämän YCH -työn itsellesi. Lomakkeen lähettäminen on sitova tilaus ja pyytäisinkin lukemaan tilaustöitä koskevan artikkelin tästä.

  ★ - merkityt ovat pakollisia tietoja

  Voit lähettää jpg tai png tiedostoja. Kysyn tarkentavia tietoja vastaussähköpostissa.  Olethan lukenut Tilaus-ja toimitusehdot tilaustöille

  Extrat

  2 - 6 / kpl
  • Pyöreä pinssi tai magneetti
  • Kuvamagneetti
  • Paperinen tarra

  Kopio tai lisätuote

  Voit myös tilata työstä myös kopioita!

  Originaalin tilaustyön voi myös niin sanotusti monistaa, eli siitä voi tilata tilauksen yhteydessä myös kopion saman tai pienemmän kokoisena, siitä voi teettää kuvatuotteen kuten vaikka tarroja, pinssejä tai kirjanmerkkejä. Voit myös ehdottaa jotain muuta mikä sopisi mielestäsi varsinaisen tilaustyösi rinnalle. Kaikki lisätuotteet tehdään käsityönä kotistudiossani tai ne tilataan / tehdään yhteistyökumppaneiden kautta.

  Huomio!

  Teen kopioita tai lisätuotteita vain minulta tilatuista töistä. En siis tee lisätuotteita muiden tekemistä kuvista tai taiteesta.

  Rintamerkki

  Metallinen pyöreä rintamerkki koossa 50mm

  Tarra

  Paperinen tarra haluamassasi koossa. Se voi olla päällystämätön tai kalvolla päällystetty.

  Kirjanmerkki

  Paperinen laminoitu kirjanmerkki tulostettuna taidepaperille

  Kuvamagneetti

  Magneettipaperille tulostettu tuloste max 10cm x 15cm

  Avaimenperä

  Valokuvapaperille tulostettu kuva, akryylisen kuvakehyksen sisällä

  Tilaustyöstä muunnelma myyntituotteeksi?

  Tilaustyö -lomakkeessa on kohta, jossa kysyn annatko lupaa tehdä tilaustyöstä myyntituotteita. Voin avata kohtaa vähän seuraavasti:

  Olen vuosien varrella saanut tilaustyöasiakkailta luvan (heidän ehdotuksestaan), että tehdä myyntituotteita heille valmistuvasta tilaustyöstä. Tästä sain idean ottaa idea laajemmin käyttöön ja sillä lupaa asiaan kysyn siis jo tilaustyölomakkeessa valmiiksi.

  Mitkä työt sopivat myyntituotteiksi?

  Tilaustyöt, jossa teen puhdasrotuisesta kissasta tai koirasta paperista muotokuvaa on mahdollista tuotteistaa, jos en ole rotutöihin kyseistä väri- tai karvamuunnosta tehnyt jo valmiiksi. 
  Toinen vaihtoehto on digitaalinen taide, jossa hyödynnän mahdollisesti joko taustan, hahmon ääriviivat tai molemmat.

  Mitä myyntituotteita töistä tehdään?

  Esimerkkituotteita olisivat tarrat, kuvamagneetit, postikortit, pinssit ja kirjanmerkit. Paperimuotokuvista voi tulla myös tilatusta koosta riippuen magneetteja tai postikorttikokoisia töitä.

  Voinko kieltäytyä?

  Kyllä! Tilaajalla on täysi oikeus kieltäytyä printtikopioiden myynnistä oman tilauksensa kohdalla. Voit kysyä asiasta lisää sähköpostin välityksellä.

  Saanko hyväksymisestä jotain itselleni?

  Yleensä saat yhden tai useamman myyntituotteen alkuperäisen tilauksesi lisäksi korvaukseksi suostumuksestasi tehdä myyntituotteita.

  Teetkö kaikista tilauksista myyntituotteita?

  Vaikka antaisit suostumuksen kopioiden valmistamiseen, en tee aina jokaisesta tekemästäni työstä myyntituotteita. Arvioin työn alkuvaiheessa soveltuisiko viimeistelty työ myyntituotteeksi ja kerron siitä myös vastaussähköposteissa. Jos tilaat muotokuvaa sekarotuisesta koirasta, en suurella todennäköisyydellä harkitse sitä edes myyntituotteeksi. Jos tilaat paperimuotokuvaa omasta originaalista hahmostasi, ei myyntituoteistaminen ole sen kohdalla mahdollista. Digitaaliset tuotteet voidaan jatkojalostaa paremmin tuotteiksi. 

  Pääpainona hahmon kasvot, halutessasi saat hahmon kuvattuna laajemmalla rajauksella missä näkyy myös vähän taustaa. Tausta on joko yksivärinen tai yksinkertainen hahmotelma. Hahmosi myös on kuvassa värillisenä sekä varjostettuna.