Tilauksesta taidetta

Tilauksesta taidetta

Teen tilauksesta niin taidemuotokuvia lemmikeistä, koruja kuin sisustusesineitä. En tällä hetkellä pysty ottamaan vastaan uusia tilaustöitä. Avaan tilaustyöt jälleen kesällä 2021.

Tulen tekemään hinnastoon muutoksia ja pyrin tuomaan joitakin uusia tilaustyövaihtoehtoja valikoimiin.

Kiitos valtaisasti kiinnostuksestasi tilaustöitäni kohtaan!

Teen tilauksesta niin taidemuotokuvia lemmikeistä, koruja kuin sisustusesineitä. Tällä sivulla näet malliesimerkkejä millaisia töitä olen tehnyt aikaisemmin ja voimassa olevat hinnat. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin kunkin tilaustyötarjouspyynnön yhteydessä.

Pikalinkit erilaisiin tilaustöihin

Tilaustyöt ovat nyt kiinni!

Voit lähettää tilaustyölomakkeen, jos olet kiinnostunut pääsemään odotuslistalle! Lomakkeen hinnat ovat vanhat, tulen sen päivittämään kohdilleen kun julkistan uuden hinnaston.

Postituksesta

Postitettavien tilaustöiden osalta käytän nykyään aina seurantatunnuksella olevia lähetyksiä kotimaassa. Seurantatunnuksien käyttäminen Suomen ulkopuolelle lähteviin lähetyksiin on hankalaa, koska Suomi ei tarjoa automaattisesti Priority lähetyksiin seurantaa vaan se on saatavilla vain tiettyihin maihin lisäpalveluna. Seurannan joutuu asiakas itse lunastamaan ulkomaan lähetyksissä.

Kirjelähetys

Alle 3cm pahvipakkaukset
3,5
 • Seuranta
 • Max 50g

Kirjelähetys painavampi

Alle 3cm pahvipakkaukset
5
 • Seuranta
 • Max 250g

Pikkupaketti

Yli 3cm pahvipakkaukset
6
 • Seuranta
 • Maksimi korkeus 11 cm

Paperimuotokuvat

Kaikki kolmiuloitteiset paperimuotokuvat suunnitellaan asiakkaan toimittamien valokuvien pohjalta kolmiuloitteiseksi teokseksi. Teen paperimuotokuvia niin oikeista eläimistä kuin fantasiahahmoista / -eläimistä. Kunhan sinulla on käyttölupa hahmoon tai haluat teettää työn lahjaksi vaikka ystävälle. Tarvitsen piirrettävästä kohteesta hyvät kuvat edestä ja mieluusti myös molemmilta sivuilta. Oleellista on, että kuvat ovat selkeitä ja halutut kuvioinnit ovat nähtävissä. Teen mieluusti töihin myös lisäelementtejä kuten vaikka koiralle kaulapantaa tai kissan istumassa korissa. Lisäksi voin tehdä mallikuvista poikkeavia ilmeitä, kuten läähättävä tai iloinen koira.

Asiakaspalautteita:

lobo_muotokuva

Mielestäni SaQe on erinomainen niin taitelijana kuin ihmisenä. Yksityiskohdat ja työpanos ovat mahtavia!

Zhodir

asiakaskuvat_nikipupu

 

Ihana! Pääsi kunniapaikalle uurnan viereen ♥

Mira

asiakaskuvat_linnea

Upeaa käsityötaitoa ja yhteydenpito oli hyvää! Olen erittäin tyytyväinen tilaukseeni ja suosittelen kyllä ystävilleni.

Linnéa

Asiakaspalautteita:

lobo_muotokuva

Mielestäni SaQe on erinomainen niin taitelijana kuin ihmisenä. Yksityiskohdat ja työpanos ovat mahtavia!

Zhodir

asiakaskuvat_nikipupu

 

Ihana! Pääsi kunniapaikalle uurnan viereen ♥

Mira

asiakaskuvat_linnea

Upeaa käsityötaitoa ja yhteydenpito oli hyvää! Olen erittäin tyytyväinen tilaukseeni ja suosittelen kyllä ystävilleni.

Linnéa

Magneetti tai Rintaneula

Koko:

~ 7cm x 11cm

Hinta

0
Yhdestä työstä

Saat valita tilauksesi yhteydessä tuleeko työhön taakse magneetti vai rintaneula. Valinta ei vaikuta mitenkään työn hintaan. Voit myös pyytää työstä isompaa kokoa kuin mitä olen ilmoittanut oletuksena – koon muutos suurempaan vaikuttaa tilaustyön kokonaishintaan.

Kehystettävät muotokuvat

Koko:

15cm x 20cm

Hinta

0
Yhdestä työstä

Koko:

~21cm x 29,7cm

Hinta

0
Yhdestä työstä

Tilauksessa saat työn mustalla taustalla, voit myös toivoa muun väristä taustakartonkia. Työn mukana ei tule kehyksiä vaan ne täytyy asiakkaan hankkia itse. Toki lisämaksua vastaan voin toimittaa tilattavan työn valmiiksi kehystettynä, mutta tällöin postitushinta on korkeampi. 

Näiden töiden kanssa sopivat parhaiten syvät sekä laatikkomaiset kehykset

Hahmo -badget

Hahmo -badget ovat osa fursuit -harrastusta. Niitä käytetään keräilytaiteena sekä fyysisessä muodossaan tunnistautumiseen erilaisten miittien ja tapahtumien yhteydessä. Harrastuksessa on pääpainoja omat hahmot ja niiden kautta ihmiset tunnistavat toisensa. Hahmoista kirjoitetaan tarinoita ja piirretään paljon taidetta. Teen pelkästään itsekeksityistä hahmoista badgeja, en siis piirrä lisenssoituihin hahmoihin pohjautuvia hahmoja (esim. Pokemon tai Sonic -hahmot). Lajeissa ei ole rajoitteita, piirrän niin täysin itsekeksittyjä lajeja tai johonkin eläinlajiin sekä fantasiaeläimiin pohjautuvia hahmoja. Kunhan sinulla on oikeudet hahmoon tai voin tehdä kaverillesi lahjaksi hänen hahmostaan badgen.

Yksipuoliset laminoidut

Head / Bust

10cm x 12cm

Hinta

0

Halfbody

12cm x 14cm

Hinta

0

Fullbody

12cm x 18cm

Hinta

0

Voit myös pyytää työn eri kokoisena mitä yllä on mainittu. Koon muutos voi vaikuttaa jonkun verran lopulliseen hintaan. Hinnat eivät sisällä postitusta.

Materiaalit

Mitä saat:

Extrat

Digitaalinen taide

Teen tilauksesta myös sähköisesti toimitettuja töitä, jotka piirretään täysin digitaalisesti. Teen pieniä käyttäjäkuvakkeita eli iconeita, hahmoesittelykuvia ja digitaalisia maalauksia. Pääpaino voi olla hahmossa, taustassa tai niiden yhdistelmässä. Työt toimitetaan sähköpostin välityksellä, näet työstäsi raakaluonnoksen ennen maksua. Voin myös lisämaksusta tehdä valmiista työstä fyysisen kopion, esimerkiksi printin tai jääkaappimagneetin. Pyyntö kopiosta täytyy tehdä tilaustyötarjoukseen mukaan, jotta voin laskea loppusumman oikein. Kopiotuotteista voit lukea lisää täältä.

Digitaalinen icon / kuvake

25€
 • 950 px x 950 px
 • PNG ja 300 dpi & 72 dpi

Pääpainona hahmon kasvot, halutessasi saat hahmon kuvattuna laajemmalla rajauksella missä näkyy myös vähän taustaa. Tausta on joko yksivärinen tai yksinkertainen hahmotelma. Hahmosi myös on kuvassa värillisenä sekä varjostettuna.

Esimerkkejä:

Digitaalinen hahmokuva ilman taustaa

alkaen 40€
 • A4 koko: yhdestä hahmosta
 • PNG ja 300 dpi

Kokovartalokuva hahmostasi ilman taustaa. Tausta voi olla läpinäkyvä tai se voi olla yksivärinen. Hahmo on värillinen ja varjostettu.

Esimerkkejä:

Digitaalinen hahmokuva taustalla

alkaen 45€
 • A4 koko: yhdestä hahmosta
 • PNG ja 300 dpi & 72 dpi

Kokovartalokuva yhdestä hahmostasi haluamallasi taustalla. Lisäksi voit myös pyytää toisen hahmon kuvaan, sekin vaikuttaa myös lopulliseen työn hintaan.

Esimerkkejä:

Digitaalinen hahmon esittelykuva

Piirros hahmostasi eri kuvakulmista. Työ on useiden kuvien kollaasi informatiivisella tekstillä höystettynä.

Piirrokset voivat olla kokovartalokuvia edestä, sivulta, takaa, lähikuvaa kasvoista, erilaisista ilmeistä ja vaikka vaatteista.

Hahmot voidaan piirtää vaatettuna tai ilman vaatteita. Vaatteettomissa kuvituksissa ei näy mitään graafisesti kuvattuja sukupuoleen liittyviä elementtejä.  En myöskään piirrä lisämaksusta NSFW materiaalia, kaikki tilaustyöni ovat sopivia kaikenikäisille. Vaatteettomuudella pyritään kuvaamaan hahmon kuvioinnit tarkasti kauttaaltaan.  

Teen näitä:
En tee:

Esimerkkejä:

Huomio!

Minimitilaus esittelykuvassa on yksi kokovartalokuva! Teen mieluiten usean kuvakoon yhdistelmiä. Jos kyseessä on useamman kuvakoon yhdistelmä, saat alennusta!

Kokovartalokuva

18 / kpl
 • Kokokuva hahmosta haluamallasi asennolla
 • Voit toivoa tiettyä ilmettä
reffi_esimerkki_kokovartalo

Pääkuva

10 / kpl
 • Voi olla pääyksityiskohta
 • Kuvassa voi korostaa jotain tiettyä ilmettä tai asusteita
 • Toivo myös kuvakulmia! Voin piirtää edestä tai sivulta yms.

Yksityiskohdat

4 / kpl
 • Erilaisia pieniä kuvakkeita: koruja, asusteita, lempiruokia ja mitä elementtejä nyt haluatkaan korostaa osana hahmoa
reffi_esimerkki_pikkukuvat

Kopio tai lisätuote

Voit myös tilata työstä myös kopioita!

Originaalin tilaustyön voi myös niin sanotusti monistaa, eli siitä voi tilata tilauksen yhteydessä myös kopion saman tai pienemmän kokoisena, siitä voi teettää kuvatuotteen kuten vaikka tarroja, pinssejä tai kirjanmerkkejä. Voit myös ehdottaa jotain muuta mikä sopisi mielestäsi varsinaisen tilaustyösi rinnalle. Kaikki lisätuotteet tehdään käsityönä kotistudiossani tai ne tilataan / tehdään yhteistyökumppaneiden kautta.

Huomio!

Teen kopioita tai lisätuotteita vain minulta tilatuista töistä. En siis tee lisätuotteita muiden tekemistä kuvista tai taiteesta.

Rintamerkki

Metallinen pyöreä rintamerkki koossa 50mm

Tarra

Paperinen tarra haluamassasi koossa. Se voi olla päällystämätön tai kalvolla päällystetty.

Kirjanmerkki

Paperinen laminoitu kirjanmerkki tulostettuna taidepaperille

Kuvamagneetti

Magneettipaperille tulostettu tuloste max 10cm x 15cm

Avaimenperä

Valokuvapaperille tulostettu kuva, akryylisen kuvakehyksen sisällä

Tilaustyöstä muunnelma myyntituotteeksi?

Tilaustyö -lomakkeessa on kohta, jossa kysyn annatko lupaa tehdä tilaustyöstä myyntituotteita. Voin avata kohtaa vähän seuraavasti:

Olen vuosien varrella saanut tilaustyöasiakkailta luvan (heidän ehdotuksestaan), että tehdä myyntituotteita heille valmistuvasta tilaustyöstä. Tästä sain idean ottaa idea laajemmin käyttöön ja sillä lupaa asiaan kysyn siis jo tilaustyölomakkeessa valmiiksi.

Mitkä työt sopivat myyntituotteiksi?

Tilaustyöt, jossa teen puhdasrotuisesta kissasta tai koirasta paperista muotokuvaa on mahdollista tuotteistaa, jos en ole rotutöihin kyseistä väri- tai karvamuunnosta tehnyt jo valmiiksi. 
Toinen vaihtoehto on digitaalinen taide, jossa hyödynnän mahdollisesti joko taustan, hahmon ääriviivat tai molemmat.

Mitä myyntituotteita töistä tehdään?

Esimerkkituotteita olisivat tarrat, kuvamagneetit, postikortit, pinssit ja kirjanmerkit. Paperimuotokuvista voi tulla myös tilatusta koosta riippuen magneetteja tai postikorttikokoisia töitä.

Voinko kieltäytyä?

Kyllä! Tilaajalla on täysi oikeus kieltäytyä printtikopioiden myynnistä oman tilauksensa kohdalla. Voit kysyä asiasta lisää sähköpostin välityksellä.

Saanko hyväksymisestä jotain itselleni?

Yleensä saat yhden tai useamman myyntituotteen alkuperäisen tilauksesi lisäksi korvaukseksi suostumuksestasi tehdä myyntituotteita.

Teetkö kaikista tilauksista myyntituotteita?

Vaikka antaisit suostumuksen kopioiden valmistamiseen, en tee aina jokaisesta tekemästäni työstä myyntituotteita. Arvioin työn alkuvaiheessa soveltuisiko viimeistelty työ myyntituotteeksi ja kerron siitä myös vastaussähköposteissa. Jos tilaat muotokuvaa sekarotuisesta koirasta, en suurella todennäköisyydellä harkitse sitä edes myyntituotteeksi. Jos tilaat paperimuotokuvaa omasta originaalista hahmostasi, ei myyntituoteistaminen ole sen kohdalla mahdollista. Digitaaliset tuotteet voidaan jatkojalostaa paremmin tuotteiksi.