Tilaus – ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät SaQe-Art.com -verkkokauppaa koskevat tilaus- ja toimitusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu pääsääntöisesti yksityishenkilöille. SaQe-Art.comin pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tilaus on  aina sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen (sähköpostiin).

0

Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Tuotteita voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Tietosuojaselosteessa.

0

Maksut ja hinnat

Tuotteista peritään kohtuullinen, kulloinkin voimassaoleva korvaus, joka on merkitty tuotteen yhteyteen. Huomaa, että tuotteen eri tuotteiden hinnat voivat olla erilaiset tuotevariaatiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

 •  

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä PayPalilla tai tilausvahvistuksen jälkeen tilisiirrolla. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: tilisiirto, Paypal (Paypal -tilin saldo tai luottokortti ilman Paypal -tiliä) ja myöhemmin myös Mobile Pay.

0

Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tilaukset toimitetaan vasta kun tilauksen loppusumma on siirtynyt kauppiaan tilille. Katso alempaa ehdot tilauksen peruuttamiseen tai peruuntumiseen.

Toimituskulut vaihtelevat ostoskorissa olevien tuotteiden painon sekä koon mukaan. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina postitse. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 3 – 7 vuorokautta tilauksen käsittelystä. En kuitenkaan voi vaikuttaa kuljetysyhtiön aiheuttamista viivästyksistä, sen takia kaikissa kirjelähetyksissä on seurantakoodi lähetyksen seuraamisen turvaamiseksi kotimaassa.

Postitushinnat ovat voimassa toistaiseksi alla olevan erittelyn mukaisesti:

 • 3,50€            Pienet kirjelähetykset, jotka mahtuvat kuplakuoreen tai kirjekuoreen
     • Esim. tarrat, kirjanmerkit, kuvamagneetit ja yksittäiset rintamerkit, paino max 50g.
 • 5€              Alle 3cm paketti, joka painaa yli 50g ja enintään 250g
     • Esim. useampi rintamerkki, “3D” magneetit, yksittäin isommat paperimuotokuvat, pienet unensieppaajat ja pienet paperimuotokuvat
 • 5,9€              3 – 19 cm korkuiset lähetykset
     • Useimmat unensieppaajat, monet pullonavaajat, figuurit ja fursuit tuotteet
 •  

Kaikki hinnat sisältävät seurannan kotimaassa, en lähetä tuotteita ilman seurantaa kotimaan lähetyksiin. Ulkomaille meneviin lähetyksiin en pysty tarjoamaan seurantaa kohtuullisella hinnalla. Seurannan saa asiakas ostaa itse Eurooppaan tai sen ulkopuolelle.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia erikokoisia tuotteita, tilauksen käsittelijällä on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa. Kaikki lähetykset pyritään lähettämään samassa paketissa, mahdollisista  jälkitoimituksista kerrotaan Asiakkaalle tämän antamaan sähköpostiosoitteeseen tilauksen käsittelyn yhteydessä.

3.1 Tiedostotuotteiden toimitus ja niiden luovutusformaatti

Tiedostotuotteiden luovutusformaatti Verkkopalvelussa yleisesti ”Pakattu tiedosto – .zip”. Yksi pakattu tiedosto sisältää 1-5 tavanomaista asiakirja-, esitys- tai kuvaformaattia, kuten: .doc, .docx, .odt, .xls, .xlsx, .xlt, .ppt, .pptx, .jpeg, .jpg, .gif, .png, .psd, jne. riippuen tuotteesta.

Tilauksen maksamisen jälkeen tuotteet voidaan ladata tilausvahvistus-sivulta. Tilauksen tuotteet lähetetään lisäksi Asiakkaan, tilauksen yhteydessä antamaansa, sähköpostiosoitteeseen tilaus- ja toimitusvahvistuksen kanssa samassa sähköpostiviestissä.

3.1.1 Tekijänoikeudet

Tiedostotuotteiden sisältämät materiaalit ovat tekijänoikeuden suojaamia ja tekijänoikeudet omistaa palveluntarjoaja tai tämän alihankkijat.

Asiakas saa maksua vastaan tuotteisiin ja palveluun rajatun käyttöoikeuden. Käyttöoikeus kattaa Palvelun käytön sekä ei-kaupallisiin että kaupallisiin käyttötarkoituksiin.

Tuotteet ja palvelut ovat tarkoitettu ainoastaan Asiakkaan omaan käyttöön. Näiden tuotteiden luovuttaminen jälleenmyyntiin katsotaan tekijänoikeuksien rikkomiseksi.

Asiakkaan omien asiakkaiden oikeudet ovat korkeintaan yhtä laajoja ja voimassa korkeintaan yhtä kauan kuin Asiakkaan oikeudet. Asiakkaan omilla asiakkailla ei ole oikeutta siirtää saamiaan käyttöoikeuksia eteenpäin

0

Vaihto- ja palautus

4.2.1 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle heti sopimuksen teon jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

0

Takuu ja virhevastuu

5.1 Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

5.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu tietokoneohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä tuotteita, aineistoa tai Palvelua.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

0

Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.