Julkaistu Jätä kommentti

Tilaustyöt ovat avoinna!

Tilaustyöt ovat avoinna!

Sain vihdoin ja viimein valmiiksi tilaustyölomakkeen, minkä kautta voit lähettää tarjouspyynnön tilaustöitä varten. Lomakkeeseen on jo valmiiksi lohkottu eri tilaustyömuodot ja esiasetetut kysymykset auttavat sinua antamaan riittävät tiedot tarjouspyyntöön. Kaikki nuo tiedot ovat oleellisia tarjousta luodessa.

Tilaustöitä koskevat ehdot

Tilaustöitä koskevat myös omat ehtonsa. Kustomoitujen tuotteiden ehdot poikkeavat monella tapaa verkkokaupan omista ehdoista, joten jokaisen tarjouspyynnön lähettäjän tulee hyväksyä nämä ehdot. Voit lukea ne oheisesta linkistä:

Mitä voit tilata:

Tutustu toki tilaustöihini täältä: Tilauksesta taidetta

Hinnat alkaen: 30€

Paperimuotokuvat

Tilatuin tilaustyömuotoni on paperiset muotokuvat eläimistä, erityisesti lemmikeistä. Saatavilla on muutama esiasetettu koko, mutta voit myös ehdottaa muuta kokoa suoraan tarjouspyyntölomakkeessa halutessasi. Saat aina ennen maksua raakaluonnoksen tulevasta työstä ja luonnosta muokataan kunnes se on halutun kaltainen.

Hinnat alkaen: 18€

Laminoidut con-badget

Hahmo -badget ovat osa fursuit -harrastusta. Niitä käytetään keräilytaiteena sekä fyysisessä muodossaan tunnistautumiseen erilaisten miittien ja tapahtumien yhteydessä. 

Teen näitä vain omakeksimistä hahmoista, muuten ei ole rajoitteita eläinlajeista. Ihmishahmoja en valitettavasti piirrä tilauksesta.

Voit tilata kolmesta esiasetetusta koosta, hahmojen ilmeeseen ja kuvattuun asentoon voit vaikuttaa vapaasti. Kerro lomakkeessa mieluusti toiveesi badgea kohtaan.

Hinnat alkaen: 20€

Digitaalinen taide

Teen pieniä käyttäjäkuvakkeita eli iconeita, hahmoesittelykuvia ja digitaalisia maalauksia. Pääpaino voi olla hahmossa, taustassa tai niiden yhdistelmässä. Työt toimitetaan sähköpostin välityksellä, näet työstäsi raakaluonnoksen ennen maksua. 

Hinnat alkaen: 16€

Digitaalinen hahmon esittelykuva

Piirros hahmostasi eri kuvakulmista. Työ on useiden kuvien kollaasi informatiivisella tekstillä höystettynä.

Haluat tilata jotain muuta kuin yllämainittuja?

Tuntuuko, että haluaisit tilata jotain muuta? Voit halutessasi laittaa vapaamuotoisen tarjouspyynnön suoraan sähköpostilla osoitteeseen: info@saqe-art.com

En ole vielä määritellyt muille tilaustöille hinnastoa, esimerkiksi polymeerisavesta rakennetuille pullonavaajille tai pienille unensieppaajille. Ne tulevat tilaustyövalikoimiin taas myöhemmin kunnes olen saanut tehtyä paremmat hinta-arviot kyseisille tuotteille.

Teen mieluusti tilauksesta myös unensieppaaja-aiheisia koruja, unensieppaajia ja figuureja. Kysy rohkeasti!

Pullonavaaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *