Usein kysyttyä

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin tietenkin vastauksia.

Yleinen

Minulle voi laittaa viestiä eri sosiaalisen median viestiominaisuuden kautta. Nopeissa kysymyksissä vastailen parhaiten Instagrammin tai Twitterin kautta melko pian viestin luettuani, kuta kuinkin tunnin parin aikana. En kuitenkaan päivystä kanaviani jatkuvasti. Saatan lukea viestisi mutta en välttämättä ehdi samalla hetkellä vastaamaan.

 

Yleensä vastailen viesteihin toimistoaikojen puitteissa arkisin, joskus sen ulkopuolella. Pyrin vastaamaan viesteihin 2 -5 päivän aikavälillä.  Jos huomaat, että en ole vastannut viestiisi viikon sisällä, voit ottaa uudestaan yhteyttä - aikaisempi viestisi on voinut kadota bittiavaruuteen tai olen vain kiireisten tuntien lomassa unohtanut vastata viestiisi. Parhaiten viestin saat minulle perille laittamalla sähköpostia osoitteeseen: info@saqe-art.com

 

Helpottaisi myös, jos kertoisit mieltäsi vaivaasta aiheesta jo ensimmäisessä yhteydenottoviestissäsi.

Pelkät ”Moi!” -viestit ovat vähän hankalia, koska minulla ei valitettavasti ole aikaa chattailla usean henkilön kanssa ja yrittää kalastaa viestiketjun tarkoitusta usean viestin kautta.

 

Tilaustöissä ja laajempiin keskusteluihin käytän aina sähköpostia. Tilaustöiden tekovaiheessa voin myös ottaa sinuun yhteyttä jonkin sosiaalisen median kautta nopeampien väliaikakuvien tai kysymysten esittämiseen. Ota vain rohkeasti yhteyttä taiteeseen tai tilaustöihin liittyvissä asioissa. Jos haluaisit chattailua kanssani niin siihen minulla ei valitettavasti riitä aika muun elämän lomasta kuin lähipiirilleni.

Tuotteet

Kaikissa paperimuotokuvatuotteissa käytetään 250 g vahvuista tulostuspaperia ja käytössäni tulosteisiin on Canon PIXMA -tulostin jolla saa laadukkaa tulosteet painotuotteita varten kotistudiossani.

Koruissa käytän hopeoituja korunosia, joita olen hankkinut suomalaisista korutarvikeliikkeistä tai kotimaisista verkkokaupoista. Kaikki korvakorukoukut ovat nikkelittömiä ja koukkujen materiaalit ovat seuraavia: hopeoitua messinkiä, kirurginterästä tai lisämaksusta myös sterlinghopea.

 

Osa metallisissa korunosista ovat vanhempia eri paikoista hankittuja tai lahjoituksena saatuja osia, joiden materiaalista en voi mennä takuuseen. Merkitsen kunkin korun tuotetietoihin käyttämäni materiaalit ja lisään tiedon jos en voi taata korujen sopivan aivan herkille. Vaihdan myös mieluusti korvakorukoukkuja tilaukseesi, ota yhteyttä jos haluat vaihtaa jotakin - ellei vaihtoehto löydy jo suoraan tuotteen ostovalikosta.

Tilaaminen

Saapuneesta tilauksesta lähtee aina vahvistus. Mikäli vahvistussähköpostia ei ole tullut, ota yhteys sähköpostilla info@saqe-art.com
Muista tarkistaa myös roskaposti -kansiosi, joskus sähköpostit voivat siirtyä sinne.

Kyllä, voit aina tilata myös rekisteröitymättä. 

Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit palauttaa salasanasi tämän linkin kautta: Salasanan palautus

Toimituskulut vaihtelevat tilattavien tuotteiden määrästä ja painosta.

Näet tilauksesi postituskulut käymällä kassasivulla valitsemassa maan mihin paketti lähetetään. Osoitetietoja sinun ei tarvitse antaa.

Tässä tämän hetkiset yleisimmät postitushinnat:

Kirjelähetys: 3,5

Alle 3cm pahvipakkaukset
  • Seuranta
  • Max 50g

Kirjelähetys painavampi: 5

Alle 3cm pahvipakkaukset
  • Seuranta
  • Max 250g

Pikkupaketti: 6

Yli 3cm pahvipakkaukset
  • Seuranta
  • Maksimi korkeus 11 cm

Lähetämme tilauksen lähetystunnuksen sähköpostiisi, kun tilaus on käsitelty. Lähetykset liikkuvat arkipäivisin, joten kun jätän paketin Postin huomaan en voi enää vaikuttaa paketin kulkuun tai sen nopeuteen. Seuraa lähetystä postin seurantasivulta.

Voit valita lahjapaketoinnin ja myös kortin haluamallasi tekstillä. Lahjapaketoinnin vois valita kassalla lisätuotteena lisämaksusta. Tilaukset jossa toimitusosoite on laskutusosoitteesta poikkeava, mutta ei ole kassan lisätietoja osiossa mainintaa syytä niin tulen lähettämään tilauksen vain laskutusosoitteeseen. Voit myös ottaa etukäteen yhteyttä jos sinulla on toiveita tai kysyttävää tilaustasi kohden. Jos tilaat lahjapaketoinnin Euroopan ulkopuolelle, en voi lähettää tuotetta lahjana vaan joudun laittamaan tullausta varten tiedon, jossa kerrotaan paketin sisältö ja arvo.

Etkö löytänyt vastausta?

Jos et löytänyt mielessäsi olevaan kysymykseen vastausta niin voit laittaa minulle kysymyksen. Tulen  vastaamaan kysymykseesi sähköpostilla ja mahdollisesti lisään myös kysymyksesi tälle sivustolle muokattuna.